Lakror Gjenovez
 • Time: 50 min
 • Complexity: medium

Lakror Gjenovez

 Byreku Gjenovez siç mund te thuhet edhe nga emri eshte nje simbol i guzhines Ligurian. Origjina e ketij byreku eshte shume e vjeter, ne fakt pergatiteshe qe ne 1400. Migjithse eshte nje pjat pakesa menduese per tu pergatitur per rezultati eshte mbreselenese.
Llazanja me ragù alla Bolonjese
 • Time: 70 min
 • Complexity: medium
 • Origin: Italiane

Llazanja me ragù alla Bolonjese

Sot pregatita llasanjat me ragù alla bolonjese. Si i bera?
Nuk eshte aq e veshtire sa duket edhe pse ka shume perberes. Prandaj marsh ne shtepi ti pergatisni kudo qe jeni lidhur pervishni menget dhe filloni!
Ja perberesit per llazanjet me ragù alla bolonjese:
Makarona me mashurka dhe proshute
 • Time: 15 Minuta
 • Complexity:

Makarona me mashurka dhe proshute

Makaronat me mashurka e proshute jane nje pjat shume e thjeshte per tu pergatitur, pak perberes dhe si gjithmon e shendetsheme. Dhe me e bukura... shume e shpejte per tu pergatitur!
Pule aromatike ne piaster!
 • Time: 30 min
 • Complexity: easy

Pule aromatike ne piaster!

Eshte nje pjate e dyte qe adhurohet nga "femijet" dhe te rriturrit, jua siguroj qe edhe ne ditet qe keni mysafire suksesi i kesaj pjate eshte i garantuar. Ja pra nje pjate e dyte e shpejte dhe shume e shijshme.
Qofte me karrota
 • Time: 15 Minuta
 • Complexity: easy

Qofte me karrota

Qoftet, eshte nje pjat qe zakonisht pergatitet me mish, erza, veze, che buke. Eshte nje pjat e lehte per tu pergatitur dhe mund te krijohen variante te ndryshme qoftesh si pershembull: qofte me mish, peshk, dhe zarzavate. Sote do te pergatisim nje varian te thjeshte me karrota.
Spageti me kunguj jeshile
 • Time: 20 min
 • Complexity: easy

Spageti me kungulleshka jeshile

Makaronat me kunguj eshte nje pjate pranverore me te vertete shume e thjeshte per tu pergatitur dhe mund te pergatitet ne shume menyra.

Neve po ju propozojme ate me spageti nje pjate e thjeshte por me sukses te sigurte!