Makarona me mashurka dhe proshute

0.0/5 rating (0 votes)
 • Ready in: 15 Minuta
 • Serves: 4
 • Complexity:
Makarona me mashurka dhe proshute

Ingredients

 • 400 gr makarona te shkurtra
 • 600 gr mashurka
 • 1 fete 100 gr proshute krudo
 • 8 qepe te njoma
 • Djathe i grire sipas deshires
 • Vaj ulliri
 • Kripe
 • Piper

Directions

 1. Qeroni mashurkat, lajini dhe hidhini bashke me makaronat te zjejne ne nje tenxhere me uje te kripur. Prisni proshuten ne kubike. Grini qepet e njoma dhe skuqini bashke me proshuten. Shtoni mashurkat e kulluara, panen dhe zjejini ne nje zjarr te ulet per 20 minuta. Rregullojini me kripe dhe piper dhe vaj ulliri ektravirgjer. Sherbejini te nxehta.

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.