Shtatzania 1494 topics

Gëzimet, shqetësimet, problemet nga ngjizja deri ne lindjen e fëmijës! Të dëshiroshë një fëmijë, të njohim metodave natyrore ...
Category
Gjithçka reth simptomat e shtatzanisë

Moderators: atollo
No topics
Gjithçka reth testeve të shtatzanisë

Moderators: atollo
Si e paduruar qe jam e bera te ...
by Facebook
8 years 1 month ago

Periudha pjellore 274 topics

Cilat janë ditët pjellore, çfarë është koha më e mirë për të mbetur shtatzënë, si mun ta njohin ovulacionin

Moderators: atollo
Re: Une jam 21 vjec dhe para 1 mua ...
by Facebook
7 years 8 months ago

Kontraceptivët No topics

... cila metodë kontraceptive?

Moderators: atollo
No topics
Gëzimet, shqetësimet, problemet nga ngjizja deri ne lindjen e fëmijës

Moderators: atollo
Re: Mjeku me thote me peshe eshte ...
by Facebook
7 years 8 months ago
Pesha nën kontroll, ushqime të "ndaluara", dieta e duhur

Moderators: atollo
me ka vajtur mendja për tortel ...
by enkela
8 years 9 months ago
Marrëdhënia seksuale në 9 muajt e pritjes

Moderators: atollo
Pasi m'u lut shume dite me rad ...
by Facebook
7 years 9 months ago
Vjellje, probleme të vogla, sëmundjet më komplekse

Moderators: atollo
I mar ilacet sherohem po dy mu ...
by Facebook
7 years 8 months ago
Këshilla, mendime, kuriozitete për pritjen e embël!

Moderators: atollo
A jane shume dhe shpesh me rri ...
by Facebook
7 years 7 months ago

Zgjedhja e emrit 123 topics

Emer klasik, kreativ, tradizional apo origjinal? Ti cilin ke zgjedhur?

Moderators: atollo
Cfare kuptimi ka emri..?
by Facebook
7 years 7 months ago
Këshilla dhe mendimet mbi zgjedhjen e spitalit për lindjen e fëmijës

Moderators: atollo
Mund te me ndihmoje dikush qe ...
by Facebook
7 years 7 months ago
Çfarë duhet të shmangen në shtatzëni: dyshimet dhe shqetësimet ...

Moderators: atollo
Re: Ju i keni bere thonjte me mani ...
by Facebook
7 years 7 months ago
Gjërat kryesore për të blerë para ardhjes së foshnjës

Moderators: atollo
Re: Cfare nevojitet per nenen dhe ...
by Facebook
7 years 9 months ago

Lindja e fëmijës 981 topics

Linja natyrale, me operacion, në ujë... pyetje, përvojat, dyshimet dhe mendimet
Category
Në çfarë vendi? Në cfarë ore? Për sa kohë?

Moderators: atollo
Re: Ne lindjen e pare kam vuajtur ...
by Facebook
7 years 9 months ago

Dhimbjet 72 topics

Vuajtjet, dhimbjet para lindjes...

Moderators: atollo
Sot isha tek doktori per vizit ...
by Facebook
7 years 8 months ago
Të kuptojmë simptomat, të zbulojmë arsyet...

Moderators: atollo
Re: 2 muajsh dhe unë e dua me gjit ...
by Facebook
7 years 9 months ago

Lindja 83 topics

Linja natyrale, me operacion, në ujë... pyetje, përvojat, dyshimet dhe mendimet

Moderators: atollo
Doktoresha me tha që je ne dit ...
by Facebook
7 years 8 months ago

Pas lindjes 242 topics

Mirëqenia në ditet e para pas lindjes

Moderators: atollo
Re: Aman mi nena na keshilloni si ...
by Facebook
7 years 7 months ago
Ushqyerja me gji, gjivakti, heqja e gjirit...

Moderators: atollo
Qe dy vjec e kam gjirin... por ...
by Facebook
7 years 7 months ago

Pyetje dhe pergjigje 174 topics

Ne kete kategori mund te beni pyetje per tematikat qe nuk i perkasin asnje nga kategorite e mesiperme
Category

Jashtë temë 174 topics


Moderators: atollo
... dhe a ju ka zene frika si ...
by Facebook
7 years 8 months ago

Fëmijet 2928 topics

Fëmijët tanë: gëzimet dhe hidhërimet
Category
Karroca, ulese, krevate, biberona: si ti zgjedhim?

Moderators: atollo
Dua te shes karroce Bertoni ng ...
by Facebook
7 years 7 months ago

Ushqimi 777 topics

Ushqimi me gji, arificial, dyshime dhe opinione.

Moderators: atollo
Puna eshte se s'kam fare kosi!
by Facebook
7 years 7 months ago

Recetat 66 topics

Recetat për ushqimet e para, kishilla per ushqimin dhe për dieten e fëmijes.

Moderators: atollo
Une kam ngecur te e pjekura nu ...
by Facebook
8 years 2 months ago

Semundjet 1069 topics


Moderators: atollo
Nderkohe keto dite ka qene edh ...
by Facebook
7 years 7 months ago

Ilaçet 337 topics


Moderators: atollo
Pas një infeksioni ne zorrë me ...
by Facebook
7 years 7 months ago

Higjena 276 topics


Moderators: atollo
E kam gocen 5 javeshe, a esht ...
by Facebook
7 years 7 months ago

Prezantimet 116 topics

Category
Ditëlindjet, lindjet, fillimin e shtatzënisë...

Moderators: atollo
Kam shume deshire t'ua festoj ...
by Facebook
7 years 7 months ago
Kush jeni ju? Ku jetoni? Na tregoni pak rrethvetes!

Moderators: atollo
Rubrika "Ndihma mjekësore" në ...
by Facebook
7 years 7 months ago

Moderators: atollo
Bebin e kam me koke poshte e k ...
by Facebook
7 years 8 months ago

Zona e Mamave 1266 topics

Forum per mamat...
Category
Le te tregojme expreriancen tone...

Moderators: atollo
Do doja informacion nga nenat ...
by Facebook
7 years 7 months ago
A është menduar të ndodhë kjo?

Moderators: atollo
Re: Me jane krijuar shume pucra ne ...
by Facebook
7 years 8 months ago
Nema dhe mama - Ndani gëzimet tuaja, frika dhe historitë e të qenit nënë.

Moderators: atollo
Re: Cfare moshe kane folur bebat t ...
by Facebook
7 years 7 months ago

Moderators: atollo
Kam djalin 6 muajsh me eshte k ...
by Facebook
7 years 9 months ago

Psikologji dhe edukim No topics

There are no categories in the section!

 • Total users online: 0 Members and 240 Guests Online
 • Total Messages: 9404
 • Total Sections: 8
 • Today Open: 0
 • Today Total Answer: 0
 • Total Subjects: 6970
 • Total Categories: 34
 • Yesterday Open: 0
 • Yesterday Total Answer: 0
 • Total Users: 1117
 • Latest Member: anita_93
Time to create page: 0.103 seconds