Pule aromatike ne piaster!

0.0/5 rating (0 votes)
 • Ready in: 30 min
 • Serves: 2
 • Complexity: easy
Pule aromatike ne piaster!

Ingredients

 • 250 gr Gjoks pule i prere ne feta jo shume te holla
 • Sallat mikse per servirje
 • 1/2 Leng limoni
 • Rozmarine
 • Hudher
 • Piper
 • 6/8 dege gjinvre
 • Vaj
 • Krip

Directions

 1. Priteni gjoksin e pules ne feta jo shume te holla dhe pergatisni marinaten me ereza. ne nje tas te thelle vendosni vajin, deget e gjinevres se shtypur, piperin, hudhren, rosmarinen specin e kuqte prere ne copa sa me te vogla.
 2. Vendosni fetat e pules mbi marinaden rregullojini me kripe dhe shtoni lengun e limonit.
 3. Jepini nje te perzier te mire fetave te pules dhe lerini ne marinade per nja 20 minuta, madje edhe gjysme ore.
 4. Nxehni griglen dhe piqni mbi piaster fetat e pules te pakten per 5 minuta ne cdo ane.
 5. Sherbejini ne tavoline te servira me nje pjate me baze sallate mikse te fresket dhe jo shume te konditur. Evitoni uthullen , me mire perdorni limonin.
 6. Shoqerojeni pulen me salsa ne pjaten e servirur per femijet (eleminoni erezat) dhe per te rriturit shtoni (maioneze, salse barbekyje etj)

Leave a comment

Please login to leave a comment. Optional login below.