a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Recipes tagged with: pule

Pule aromatike ne piaster!
  • Time: 30 min
  • Complexity: easy

Pule aromatike ne piaster!

Eshte nje pjate e dyte qe adhurohet nga "femijet" dhe te rriturrit, jua siguroj qe edhe ne ditet qe keni mysafire suksesi i kesaj pjate eshte i garantuar. Ja pra nje pjate e dyte e shpejte dhe shume e shijshme.