a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z #

Italiane

 
Llazanja me ragù alla Bolonjese
  • Time: 70 min
  • Complexity: medium
  • Origin: Italiane

Llazanja me ragù alla Bolonjese

Sot pregatita llasanjat me ragù alla bolonjese. Si i bera?
Nuk eshte aq e veshtire sa duket edhe pse ka shume perberes. Prandaj marsh ne shtepi ti pergatisni kudo qe jeni lidhur pervishni menget dhe filloni!
Ja perberesit per llazanjet me ragù alla bolonjese: