Foshnja ne shtepi! Ambjenti

Dhome e gjumit ambienti
Ambjenti:
Eshte shume e rendesishme qe foshnjes ti pergatitet nje kend i shtepise (nese nuk eshte e mundur nje dhome me vete) e mbrojtur nga zhurmat, nga tymi i cigares dhe nga rremuja e tepert. Temperatura ideale e ambjentit duhet te jete rreth 20°C.
Krevati i pajisur me dyshek te ngurte, te forte dhe pa jastek duhet te mbahet larg nga stufat dhe termosifonet dhe arredimi duhet te jete i lehte per tu pastruar dhe lare; foshnja duhet te flere (preferohet) ne shpine, nuk duhet ta mbulojme shume dhe as ta veshim trashe. Ne ambjentin e foshnjes duhen menjanuar aksesoret e rrezikshem si (gjelpera apo kapese) qe mund te plagosin femijen, mund te gelltiten ose me keq akoma te kapercehen duke sjelle rrezik te bllokimit te frymes!

Related Articles

blog comments powered by Disqus