Articles in Category: Udhëtime

Letra mallëngjyese e një mami, me vajzë autike

Kate është një fëmijë e prekur nga Autizmi. Pas shëtitjes me prindërit e saj Disneyland merr rrugën e kthimit në shtëpi me avion dhe ulet në avion afër një të panjohuri. Shannell e ëma e vajzës, në blogun e saj shkruan një letër drejtuar atij pasagjeri ulur pranë të bijës dhe e falenderon, që ai luajti me të bijën, që i kapërceu frikën dhe paragjykimet dhe që i dhuroi buzëqeshje dhe pak nga koha e tij. 

Ja dhe teksti i letrës i publikuar në sitin FaitHit:

 

Letra mallëngjyese e një mami, me vajzë autike

Kate është një fëmijë e prekur nga Autizmi. Pas shëtitjes me prindërit e saj Disneyland merr rrugën e kthimit në shtëpi me avion dhe ulet në avion afër një të panjohuri. Shannell e ëma e vajzës, në blogun e saj shkruan një letër drejtuar atij pasagjeri ulur pranë të bijës dhe e falenderon, që ai luajti me të bijën, që i kapërceu frikën dhe paragjykimet dhe që i dhuroi buzëqeshje dhe pak nga koha e tij. 

Ja dhe teksti i letrës i publikuar në sitin FaitHit:

 

Edhe edukata me 1 Qershor shkon me pushime

dhe per ne qe marrim avionin

Edhe edukata me 1 Qershor shkon me pushime
Ky eshte viti i dyte qe "e perze" me pushime tim bir tek gjysherit ne Shqiperi!
Para tre vjetesh nuk do ta mendoja kurre se do te flinte qofte edhe nje ore pa mua. Kur mori avionin per here te pare vetem me gjysherit, une kisha shpalosur shamine e loteve, ndersa shihja se ai mezi priste te clirohej nga nje nene gjysme e cmendur si une.
Xheloze?- do te pyesnit ju.
Me shume se xheloze sidomos kur mbremjeve i kerkoja te dilte ne konference virtuale me skype, na thoshte: - C'kemi mami, c'kemi babi? Ika tashi se do luaj me shoket!
Ose per te mos i bertitur dhe ta linim perseri vitin tjeter te shkonte me pushime, mundohej me kot te mbante kollen qe i gerricte gryket.