Maredheniet intime gjate shtatzanise

 Maredheniet intime gjate shtatzanise
A duhet te kete nena e ardhshme maredhenie intime gjate shtatzanise?
A eshte i vertete, qe te kesh maredhenie seksuale gjate muajit te 9-te te shtatzanise mund te pershpejtoje lindjen? 
Edhe kjo duket se eshte nje bestytni. 
Asnje nga statistikat nuk nxjerr ne siperfaqe nje problem te tille. Pra duket se maredheniet intime nuk cojne ne pershpejtimin e ardhjes se foshnjes, kuptohet gjate nje shtatzanie qe ka rrjedhur normalisht dhe pa probleme.
Ekzistojne megjithate disa situata, ne te cilat maredheniet seksuale gjate shtatzanise duhet te reduktohen ose pezullohen, psh: 
  • Ne rast kercenimi aborti 
  • Ne rast sinjalesh te lindjes se parakohshme 
  • Gjakderdhje e pashpjegueshme nga vagina 
  • Humbje te lengut amniotik 
  • Prania e nje infeksioni o se placente previa, me pak fjale me nje fjale e pozicionuar ne menyre anormale afer qafes se mitres. 

Related Articles

blog comments powered by Disqus